BABOR DOVANŲ IDĖJOS MYLIMAI mAMAI

Mamos diena yra ypatinga proga parodyti savo meilę ir dėkingumą. Palepinkite savo Mamą, dovanodami prabangą ir rūpestį savimi!

POPULIARIAUSIOS DOVANOS MAMAI

Mamos diena yra ypatinga proga pasidžiaugti neįtikėtinomis Mamomis, kurios mus apipila rūpesčiu bei meile kiekvieną dieną. Atsidėkokite už Jos laiką nuostabiu kosmetikos rinkiniu – Pure Beauty! Leiskitės Jai jaustis žaviai, atjaunėjusiai ir mylimai!

PURE BEAUTY

Padovanokite profesionalų odos drėkinimą su Perfect Glow BABOR ampulėmis ir drėkinančiu Skinovage kremu. Suteikite odai švytėjimą!

 47.12

PADOVANOKITE

DOVANŲ KUPONAS SU AMPULĖMIS

Dėžutėje rasite BABOR dovanų kuponą kartu su 3 ampulėmis iš Hydra Plus kolekcijos! Tai itin maloni ir originali dovanos idėja!

Nuo 43.90

PADOVANOKITE
veido ampules white collection babor

WHITE COLLECTION

Atrinktų naujųjų ampulių dėka, oda tampa pridrėkinta, apsaugota, švytinti, stangri bei lygi. BABOR ampulės veidui – tai itin koncentruota gamtos jėga mažoje talpoje!

 20.72

PADOVANOKITE

BABOR DOVANŲ RINKINIAI – DAILIAI SUPAKUOTAS GROŽIS

Šie prabanga alsuojantys rinkiniai yra nepakartojama dovana Mamai – nuo prabangių drėkinančių priemonių iki jauninančių serumų. Rinkiniai pasižymi mokslu atrinktomis formulėmis, vertingais ingredientais, kurie suteikia odai elastingumo, jaunatviškumo ir spindesio.

Nepamirškite 20% nuolaidos kodo – MYLIUMAMA ! Nuolaidos nesumuojamos ir netaikomos dovanų kuponams ar procedūroms.

LEGENDINĖS BABOR AMPULĖS – KIEKVIENOS MAMOS PASLAPTIS

Padovanokite Mamai spindinčią ir sveikai atrodančią odą! Prabangios stiklinės ampulės, suteiks ypatingą priežiūrą kiekvienam odos tipui ir jos būklei. Šios itin koncentruotos ampulės yra praturtintos veiksmingais ingredientais, todėl jos yra greičiausias ir efektyviausias būdas pasiekti įspūdingų rezultatų, kuriuos Mama pamatys bei pajaus tą pačią akimirką.

Nepamirškite 20% nuolaidos kodo – MYLIUMAMA ! Nuolaidos nesumuojamos ir netaikomos dovanų kuponams ar procedūroms.

PALEPINKITE BABOR SPA PROCEDŪRA

Apgaubkite Mamą neprilygstama prabanga BABOR SPA grožio salone. Kiekviena grožio procedūra yra kruopščiai pritaikyta individualiems poreikiams, užtikrinant aukščiausios kokybės malonumą. Mūsų patyrę kosmetologai padės atsipalaiduoti ir pasimėgauti kiekviena akimirka. BABOR SPA grožio procedūros – nukelia toli nuo siautulingo miesto ritmo, į tyrą atsipalaidavimo ir vidinės harmonijos karalystę.

BABOR DOVANŲ KUPONAS – ŽINGSNIS NEPRIEKAIŠTINGOS ODOS LINK

Dovanodami BABOR dovanų kuponą – Jūs padovanojate galimybę stabtelti, ištrūkti nuo miesto šurmulio ir pasimėgauti SPA procedūromis veidui ir kūnui. Taip pat suteikite savo Mamai laisvę pasirinkti Jos labiausiai pamiltus BABOR produktus.

WC_Product_PW_Gift_Card
15.00250.00
WC_Product_PW_Gift_Card
15.00250.00